Affiliáció

A Brenner János Hittudományi Főiskola 2022. április 04-én megkapta az affiliációs szerződését a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel, amelyet Róma hagyott jóvá.

Az affiliációs szerződés értelmében a főiskolánk azon teológus szakos hallgatói, akik teljesítik a tantervi követelményeket és sikeres záróvizsgát tesznek, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem által kiállított bakkalaureátusi oklevelet kapnak, amelynek birtokában egyházi fakultásokon második ciklusban folytathatják tanulmányaikat.

Az affiliációs szerződés szabályozza a főiskola, különösen a teológus szak működésének feltételeit, a szak oktatói kinevezésének feltételeit és módját, a tanmenet, a diplomamunka, a záróvizsga tartalmi és szervezési kérdéseit is.

A Brenner János Hittudományi Főiskola munkatársai és hallgatói büszkén tesznek eleget azoknak a magas szintű elvárásoknak, amelyekre a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel kötött szerződés kötelezi őket, s ezáltal egyházi és tudományos értelemben is vállalják a Római Katolikus Egyház küldetését és kultúráját.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem címe:

1088 Budapest, Szentkirályi utca 28.

www.ppke.hu

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Alapítvány

ado1szazalek kisebb

KEHOP

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.